Configurator

 1. Pachet activare
 2. Selecteaza numar chei
 3. Adauga butuci / cilindrii
 4. Finalizeaza

1 x MasterKey
155.40€

Caracteristici:

 • utilizarea este posibilă și ca cheie de utilizator
 • sursă de alimentare de urgență pentru cilindri
 • se folosește pentru a programa sistemul
 • interval de temperatură între -25 ° C și +70 ° C
 • livrarea include baterie litiu, aceasta poate fi schimbată foarte ușor
 • citirea a până la 200 de evenimente de încheiere
 • până la 30.000 de cicluri sau 4 ani în stand-by
 • LED pentru semnalizarea stării bateriei și a progresului programării
 • interfață Bluetooth
 • cheia Master este creierul sistemului și stochează toate datele relevante
g

Chei normale
35.94€ / bucata


Caracteristici:

 • fără baterii
 • nu necesită întreținere
 • Intervalul de temperatură -20 ° C până la + 75 ° C
 • culori disponibile: albastru, roșu, verde, galben, gri
⟵ Inapoi la primul pas Pasul urmator ⟶

Mai multe informatii

Control inteligent

Datorită operării simple prin intermediul unei aplicații, întregul sistem poate fi gestionat cu ușurință în condițiile de confort maxim. blueCompact este primul sistem care permite efectuarea tuturor proceselor, autorizațiilor și schimbărilor prin intermediul telefonului sau a tabletei.

tab2_switch             tab2_switch
tab2_keytab2_key

Acțiune imediată în cazul pierderii cheii

Datorită gestionării prin intermediul aplicației, utilizatorul poate să acționeze imediat în cazul pierderii sau blocării cheii. Posibilitatea interzicerii accesului asigură faptul că, pentru cel care o găsește, cheia este inutilizabilă. Atunci când cheia este găsită, aceasta poate fi reactivată în câteva minute.

Prezentare generală a operațiunilor de închidere

Aplicația oferă o prezentare generală clară și precisă care indică ce cheie a fost utilizată pentru acces, în ce cameră s-a accesat și la ce ora. Acest fapt permite utilizatorului să dețină controlul complet asupra edificiului. Cu ajutorul lui blueCompact, utilizatorul poate, așadar, să fie la curent în mod constant cu fiecare deschidere și închidere a ușilor.

Emiterea autorizațiilor de acces de la distanță

blueCompact este gândit până la cele mai mici detalii și oferă soluții pentru emiterea autorizațiilor de acces de la distanță. De exemplu, aveți posibilitatea să lăsați cheia unui vecin, care să o poată utiliza în situații de urgență. Pentru această activitate, permisiunea poate fi trimisă către cheie prin intermediul aplicației.

Fără păstrarea datelor în Cloud

blueCompact asigură faptul că datele dvs. sunt mereu protejate. Toate detaliile sistemului de închidere nu sunt salvate în Cloud. În schimb, acestea sunt păstrate într-un loc cu mult mai sigur, și anume în cheie. Acest fapt asigură faptul că nimeni nu poate accesa informația care oferă autorizația de deschidere a ușilor fără permisiunea dvs.

Sistem operat cu ușurință

blueCompact îndeplinește toate cerințele ale unui sistem user-friendly. Deși acest mecanism oferă o gamă largă de funcții, operarea și utilizarea sunt simple. Un tutorial video vă ghidează și explică fiecare funcție în parte, pas cu pas.

Ușurință în instalare

blueCompact este format din componente perfect coordonate între ele. Mărimea standard a cilindrului face ca instalarea să fie posibilă fără implicarea tehnicienilor. În cazul în care vă măriți edificiul, sistemul de extindere stă la dispoziția dvs. (până la 99 de chei și 25 de cilindri).

Crearea și administrarea registrului de operațiuni

Crearea registrului de operațiuni vă permite să fiți flexibili. blueCompact oferă posibilitatea configurării autorizației de închidere la ora dorită pentru fiecare cheie în parte, în funcție de necesități. Acest fapt asigură posibilitatea stabilirii zilelor și orelor la care persoanele să poată accesa anumite încăperi.