Companie

QUANTUM PROTECT reprezintă unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa românească în oferirea de produse şi soluţii securizate, soluții logistice, echipamente si consumabile pentru industria tipografică.

Suntem o companie tânără înfiinţată in 2008, dar echipa noastră are o vastă experienţă în domeniu pe care o punem la dispoziţia clienţilor noştri prin oferirea de consultanţă în alegerea celei mai bune soluţii pentru afacerea dumneavoastră, obiectivul nostru fiind să devenim partenerul dumneavoastră în furnizarea acestor soluții.

Producem şi comercializăm sigilii de securitate, pungi şi saci securizaţi pentru transport valori, etichete şi benzi adezive securizate, soluții electronice pentru management acces, consumabile pentru industria tipografică, echipamente tipografice, ambalaje, carduri de transport/acces. 

Lucrăm cu cei mai importanți producători din domeniile de mai sus, clienții recomandându-ne cu siguranță pentru calitatea produselor şi promptitudinea serviciilor oferite, fapt garantat şi de certificatele de management ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004.

Vrem să vă sprijinim în alegerea celei mai bune soluţii pentru afacerea dvs. şi pentru aceasta echipa noastră vă stă la dispoziţie 24 ore din 24 cu sfaturi, detalii tehnice şi suport atât în alegerea unui sigiliu, cât şi pe parcursul folosirii unui sigiliu.

Contactaţi-ne cu încredere şi în maxim 12 ore veţi avea un răspuns la solicitările dvs!