De ce avem nevoie de sigilii?

Conștientizarea Importanței Sigiliilor de Securitate: Paralelă cu Amenințările Globale

În prezent, este foarte importantă conștientizarea importanței antivirușilor, care protejează utilizatorii împotriva atacurilor web și identifică tentativele de furt sau fraudare online. Fiecare utilizator online depune efort pentru a asigura faptul că antivirusul este mereu actualizat și că scanarea virușilor este realizată regulat, astfel încât creșterea amenințărilor din mediul online să nu reprezinte o problemă.

În schimb, pare surprinzător faptul că multe companii nu acordă suficientă atenție caracteristicilor sigiliilor pe care le aleg pentru a securiza întregul lanț de aprovizionare, trecând cu vederea peste beneficiile sau potențialele riscuri ale sigiilor.

De ce este nevoie de sigilii de securitate?

Caracteristicile și beneficiile sunt factorii care disting sigiliile de securitate de slabă calitate de cele inovative și unice. Rezistența împotriva fraudărilor și urmele evidente ale tentativelor de fraudare adaugă valoare acestor sigilii.

Majoritatea sigiliilor sunt destinate unor aplicații specifice. În domeniul logistic, este foarte des întâlnită desigilarea chiar înaintea plecării de la destinație a cutiilor de transport, a camioanelor sau containerelor.
Prin urmare, utilizatorii sigiliilor de securitate beneficiază de detectarea cu ușurință a tentativelor de fraudare și de o rată semnificativ scăzută a furturilor. Cu alte cuvinte, urmele evidente lăsate de sigilii reprezintă o modalitate de intimidare a potențialilor hoți.

Cel mai des, diferența costului dintre utilizarea unor sigilii de slabă calitate și cele net superioare este de câțiva cenți per sigiliu, însă raportul preț – calitate va demonstra că invenstiția este benefică pentru companie.

Importanța sigiliilor

Scopurile primare ale sigiliilor sunt asigurarea rezistenței împotriva fraudărilor și oferirea evidențelor ale tentativelor de fraudări.

Cea mai importantă provocare a industriei de sigilii este permanenta dezvoltare a caracteristicilor produselor, care să corespundă necesităților clienților, oferind evidențe clare ale tentativelor de fraudare. La fel de importantă este educarea utilizatorilor de sigilii pentru a alege sigiliile care corespund necesităților, pentru a fi informați în privința metodei de utilizare a acestora și a procedurilor aferente.

Cum te putem ajuta?

Garantând calitatea produselor, livrarea la timp, relații clienți la nivel înalt și costuri competitive.

De ce să utilizezi sigiliile?

Sigiliile de securitate sunt utilizate pentru a evidenția tentativa de fraudare. Există o multitudine de tipuri de sigilii, dar beneficiile acestora pot fi diminuate în cazul în care nu sunt utilizate ținând cont de procedurile aferente. Scopul informațiilor care urmează este de a ajuta utilizatorii, oferind asistență în stabilirea procedurilor necesare și a sistemului de control.